Bakis

Känns som något i den stilen iaf...Drack en cider igår så det är knappast alkoholen. Men känner mig trött, mosig och har världens huvudvärk.
Som tur är är barnen på dagis en stund idag och jag är ledig. Lägenheten är städad, en gryta med pulled beef står i ugnen tills middagen och tvätten är hängd. Ska bara ta mig iväg och handla innan det är dags att hämta barn. 

Jimmy är borta hela kvällen eftersom han ska föreläsa i stan så mamma kommer över och käkar middag och provar klänningar inför festen nästa helg. Hoppas innerligt att något av det jag beställt funkar.

Vi hade iaf jättetrevligt igår med god mat och många skratt. Var hemma strax efter 21 vilket kändes väldigt lagom. Vi började diskutera planer inför jul och lucia och plötslig slog det mig att det bara är lite drygt två veckor kvar av november. Snart är det december med allt vad det innebär och innan man hinner reagera så är detta år över. 


Måste börja fundera på julklappar till alla barnen så man slipper stresshoppa sedan. 
| | Kommentera |

Bubbla

Jag har verkligen befunnit mig i en tentabubbla de senaste dagarna. Därav avsaknaden av inlägg...
Nu är tentan änrlifgen färdigskriven och jag kan återgå till ett normalt liv fram tills nästa tenta, haha!
Har ingen direkt känsla för hur tentan gick så jag får helt enkelt vänta mina två veckor och se resultatet när det är klart. Det kan liksom ha gått hur som helst. Men, den dagen, den sorgen.
 
Om en stund blir det tapas och vin med kusin och mamma för att fira att mamma fyllt år. Känns ganska välbehövligt med lite vardagslyx även om jag gärna slängt mig i soffan hemma tillsammans med familjen.
Det var som att en sten släppte från mina axlar efter tentan var färdig. Har haft spänningar i kroppen i flera dagar som jag inte fattat vad de berott på, tills idag.
 
Välbehövligt med ledig dag imorgon och en lugn helg tillsammans med barnen! 
Vardag | | Kommentera |

Fokus

Barnen är äntligen tillbaka på förskolan och mamman kan äntligen fokusera på plugget!
Tenta på torsdag och jag kämpar på för fullt. Får fortfarande inget grepp om vad fan det är jag sysslar med men nu är det bara att köra järnet ändå.
 
Haft en lugn helg där vi spenderade lördagen hos mormor där jag lagade Suzys underbara kräftsoppa som jag bara är helt överförtjust i. 
Och i söndags var det fars dag vilket firades med paket till pappan och mysfrukost med crossianter, färska hallon och diverse tillbehör. 
 
 
 
Loggade in på datorn för första gången på länge och insåg att det faktiskt är folk som läser bloggen. Hur kul som helst! Vilka är ni?
 
Nej fokus var det!
So long
Vardag | | Kommentera |
Upp