Längtan

Idag kommer barnens farmor och farfar hem från vandringsresa i Österrike så Jimmy och Elvira är och hämtar upp dem på Arlanda. Leah sover och jag myser. Känner mig fortfarande sliten efter utgången i torsdags. Möhippa 2.0. Jag hade så jävla roligt! Sjukt god mat på Råkost, sjukt bra kareoke, har fortfarande ont i halsen av allt gormande och sjukt bra dans på spy bar. Riktigt jäkla bra kväll! 

Nästa vecka väntar kryssning med mammsen och sen börjar barnen på dagis den 4 augusti. Känns helt galet vad fort denna semester gått!
Mycket av semestern har gått åt till bröllopsplanering. Men det mesta börjar bli färdigt. Ska väl göra en kraftansträngning och ta tag i det sista veckan som kommer så man kan slappna av sen. 21 dagar kvar!!!

Och som att det inte vore nog så väntar 2 veckorns semester i Turkiet efter det. Fy vad jag längtar! Ska bli så härligt med sol och bad efter denna regniga sommar! 


Livet ❤
| | Kommentera |

Juli

Hallå i semestrande!

Här varvas bad med filmmys, bröllopsplanering med Turkietlängtan och lite ångest inför skolstarten om ca 1 månad. 
För ja, jag kom in! Förstahandsvalet var sjuksköterskeprogrammet på Sophiahemmet, utbildningen drar igång den 17 augusti. Känns jättekul! Ångesten beror på att jag kommer att missa 9 dagar i skolan pågrund av bröllopsresan och det känns inte jättekul. Förhoppningsvis löser det sig och jag klarar det.


Förövrigt är vi mitt uppi bordsplacering, valsträning och matplanering. Det är lite att stå i skulle man kunna säga.

Vi har faktiskt inte gjort något speciellt annars. Jimmy var nere på Gotland under Almedalsveckan och sen har de haft läger med Bokstavsbarn helgen som var iofs men annars har vi passat på att njuta av det fina vädret när det varit något och passat på att mysa inne när det varit regnigt.






Om några veckor drar jag iväg på kryssning med mamma och har lite ensamtid utan barn. Ladda lite batterier, spaa lite och äta god mat. Känns riktigt mysigt!
| | Kommentera |
Upp