Sjukhusbesök

Nejmen hallå på er, det var ett tag sen jag skrev hörreni. Men det är mycket nu, jag har en hel del andra saker att tänka på kan jag tala om. Men det är hemligt i ett par veckor till.
Gårdagen spenderaden på Sös, av anledningar jag inte kan tala om. Men det var trevligt, efter det blev det hem och plugga lite. Var inte någonting i skolan igår, tiden på sjukhuset drog ut på tiden.
Men ett nytt möte är bokat till på måndag och ännu ett om 3 veckor, mycket möten och telefonsamtal att gå på/ringa. Jag börjar känna mig riktigt lugn, det går ju riktigt bra det här, bättre än jag trodde faktiskt. Nu hoppas vi bara att de här vekorna går massor med fort.Och så kan jag ju informera om att min kusin födde en liten Robin i måndags kväll, massor med grattis till dem!

Men nu är lektionen slut och jag måste rusa till nästa
kärlek till er!
Livet före mig | | Kommentera |

God morgon!

Sitter i skolan för tillfället, det verkar förekomma allt mer att jag skriver från skolan. Men sanningen är väl den att jag tycker att lektionerna är mindra roliga och jag har svårt att koncentrera mig.

Ario tycker att jag ska skriva om honom så nu är det gjort!

Efter denna lektion väntar ett fruktat matte prov, jag vill absolut inte göra det. Jag har ingen koll, vår lärare suger och jag orkar ingenting för tillfället.

Men nu ska jag försöka åstadkomma något, puss på er!
Livet före mig | | Kommentera |

God morgon!

Sitter just nu i skolan och har svenska, jag blev precis klar med min insändare och tänkte därför slänga in ett litet inlägg. Som jag sa igår så hade vi en mycket lugn helg. Under lördagen så var vi bara hemma, jag bakade kanelbullar och städade och Jimmy satt och tittade på och hjälpte sedan till att städa, söndagen så tog vi en sväng till Barkarby med föräldrarna och köpte en Wii fit board eller vad den heter och lite andra tillbehör. Sedan satt vi och spelade tillsammans nästan hela dagen...

Jade är sjuk idag, tråkigt...
Men jag är med på lektionen efter lunch och sedan beger jag mig till tandläkaren. I fredags när jag skulle dit blev det ju signalfel på hela blåa linjen så jag kom ingenstans. Så det blir ett nytt försök idag. Efter det blir det hem och råplugga till spanska provet och matte provet, det är massor att göra!

Men nu ska jag ägna mig åt något vettigare.
Ha en bra dag!
Livet före mig | | Kommentera |
Upp