Fjärde advent

Och så var denna vecka förbi vilket innebär att praktiken är helt avklarad för denna termin och att det idag endast är 6 dagar kvar till julafton! 

Gårdagen spenderades tillsammans med Alexandra och alla barnen då vi bakade julgodis hela dagen. Det blev allt från tryfflar, fudge, kola, knäck till karameller. Himla roligt var det. Barnen roade sig med att bygga chokladhus medan vi kokade godis. Hoppas bara jag kan hålla mig från att äta upp allt innan julafton 😅

Idag var vi i stallet, det var dags för sista ridlektioner innan jul. Tycker det är så himla härligt att ha den aktiviteten tillsammans. Eftersom jag leder hösten så känns det som om vi verkligen får möjlighet att göra något roligt tillsammans. Idag fick de till och med prova på att trava. Hon var så nöjd när vi kom därifrån. Nu blir det uppehåll till januari vilker känns lagom. Semester från allt.

Jag är ledig måndag och tisdag och ska passa på att julstäda här hemma, hinna iväg till KS för påfyllnad av vaccin och handa all julmat.

Längtar till lördag då barnen ska få öppna alla klappar, ååh så mysigt!


Vardag | |
Upp