Helg

Gud så mysig helg vi haft!
I lördags var det som sagt dags för junibacken tillsammans med Alexandra och Felix. Det var supermysigt och barnen hade såå roligt!
Leah röjde runt och var nog glad att hon fick banka och busa bäst hon ville.

I söndags blev jag överraskad med födelsedagsfrukost på Scandic i Infra city. Jag verkligen älskar frukost! Så gott att kunna välja och vraka. Vi åt fantastiskt goda belgiska våfflor! 


Efter frukosten lämnade vi barnen hemma hos farmor och farfar och åkte hem själva. Låg i badet, läste böcker i sängen och åt godis, sån himla lyx!
Och sen mötte vi upp farmor och farfar+barnen och min mamma och åkte och käkade middag  på Tiger. 
Även pappa kom förbi en stund på dagen och lämnade av ett presentkort på kläder. Av mamma fick jag mitt efterlängtade våffeljärn 😀

Igår var vi förbi nya lägenheten, skrev på avtal för garageplats och kollade lekplatserna i området. 29 dagar kvar nu! Drömmer om lägenheten varje natt, inreder, boar, planterar. Gud så jag längtar!
| | Kommentera |

Ergobaby

Gud så jag längtar till helgen! Det ska bli så skönt med lite tid tillsammans med familjen. Och lite ensamtid med min älskade sambo. På söndag ska nämligen barnen vara hos farmor och farfar en stund så vi hinner umgås lite. På kvällen väntar sedan födelsedagsmiddag för mig tillsammans med familjen, så mysigt!
 
Igår hämtade jag ut min efterlängtade bärsele på posten! Har sedan Leah föddes släpat runt på henne i en Babybjörn. Jag tycker tyvärr att de är värdelösa då jag fått så himla ont i rygg och axlar. Fick är ett tag sedan prova en väns Ergobaby och blev förälskad. 
Så imorse blev det Ergon till dagis och Leah sov sött på vägen hem istället för våra vanliga skrikturer. Nöjd mamma, nöjd bebis!
 

 
Imorgon väntar jobb och på lördag ska vi iväg till junibacken med Alex och Felix. Blir nog dåligt med uppdatering under helgen så jag passar på att önska er en trevlig helg redan nu 😙
Leah | | En kommentar |

Våfflor....

...Nej , inte ännu ett inlägg om våfflor. Här blir det ändå inga eftersom vi inte äger något våffeljärn.
 
Läkarbesöket gick helt okej igår, Leah gillar inte alls att vara där och bli mätt och vägd men men.
 
10 månader 
Vikt : 9890 g
Längd : 73,5 cm
Huvudomfång: 45,4 cm
 
När Leah vaknat blir det lite lunch och sen en promenad för att hämta ut paket.
 
Nyvaken sömntuta
 
 
Känner att jag måste sluta amma, det gör ont och är frustrerande. Vet bara inte hur, hon somnar bara vid bröstet och på nätterna använder hon mig som någon form av napp för att komma till ro. Hur bryter man det här mönstret? Försökte inatt att få henne att somna om utan bröstet, hon skrek länge , somnade tillslut i farten, yes tänkte jag, för att vakna 1 minut senare och börja om skrikkalaset...
Mvh trött mamma 
 
 
Leah | | Kommentera |
Upp