Äntligen!

Så jäkla stolt, nöjd och glad!

Jag har ganska länge sagt att det är dags att sluta amma. Men det har liksom aldrig blivit av riktigt. MEN! I måndags bestämde jag mig och planerade för att sluta amma tisdag natt. Köpte på mig välling och matade in mindsetet att amningen nu var över. Och se på fan! 
Leah ammade sig till sömns igår kväll. När hon sedan vaknade 22.30 så började kampen. Först var hon bara ledsen...Det övergick så småningom i ilska. Hon var så arg! Puttade bort mig,  slog bort vällingflaskan och protesterade högljutt. Men efter ca. 1 h så somnade hon i min famn medan jag sjöng och vaggade. 
Hon vaknade 2-3 gånger till och blev arg för att jag ville ge henne välling men somnade om ganska  fort. 05.30 vaknade hon igen och då gick vi upp och värmde välling. Lite skeptisk var hon men drack ändå  hela 120 ml. 

Nu är hon även nattad utan tutten. 150 ml välling och nu sover hon sött i min famn med nappen  (!) i munnen. Måste nog ta och köpa en sån där större napp från 6 månader. Vi hade bara bebisnappar hemma men det verkar ju duga.
Enda nackdelen: mina bröst är sprängfyllda och gör såå ont!

 Igår fick vi nycklarna till nya lägenheten och vi håller på att måla och tapetsera för fullt så vi kan flytta in på riktigt på lördag! Berättar mer om lägenhet och visar bilder sen.

Leah | | En kommentar |

Lyxig onsdag

Känner mig lite halvt nere. Allmänt tom på energi och bitter. Undvik att umgås med mig om ni kan ,  för er egen skull....

Läkaren misstänker att jag har magsår. Ska lämna in de sista proverna och invänta svar.  Vi får väl se vad som väntar. Känns sådär...mest för att processen känns jobbig och läkaren föreslog gastroskopi. Låter inte så lockande.

Idag kom Alex och Felix hit en sväng och vi har ätit lunch och hängt i parken. Kändes lite lyxigt att ha sällskap måste jag säga. Brukar ju normalt sett spendera tiden själv. 
Felix blir hela 4 år på lördag och då blir det kalas för hela bunten!För övrigt så är det sista dagen att ansöka till högskolan idag. Igår var jag tvungen att gå in och kolla så ansökan såg rätt ut och sådär. Även  betygen bar inlagda så det känns bra. Undrar dock hur jag ska räkna min merit när jag läst utökat program. Får olika svar överallt. Hoppas verkligen att jag kommer in!


Roligare än så är det inte för tillfället...| | Kommentera |

Veckan som varit

Och så var vi tillbaka i vardagen efter denna långa härliga påsklovsvecka.

Vi hade en mysig helg med middag hos Ellinor och Peter där vi åt fantastisk mat bestående av rökta räkor , chiliaioli , baguette , grillad oxfilé , klyftpotatis och sallad 👌
Och så har vi jagat runt efter tapet till sovrummet i nya lägenheten. Finns alldeles för mycket att välja på!
Tyvärr har jag haft kramper i magen hela helgen så jag har inte riktigt varit mig själv. Ska ner till vårdcentralen om en stund så får vi se om det går att utröna vad det beror på. 

15 dagar kvar tills vi får nyckel. Såå himla härligt!

Påsklovsveckan i bilder:
Elvira sprang Bamseloppet och var superduktig!

Leah rockar loss i bollhavet på Lek & bus

I torsdags var vi och åt pannkaksbuffé
| | Kommentera |
Upp