Valborgsmässoafton

God morgon, God morgon!

Idag är det Valborg, ut med april och in med maj!
Varför firar man Valborg? Vad är det som är så speciellt med den här dagen?

Hur som helst tycker jag att det är mysigt att titta på elden och köpa remmar, hehe.Efter Tallunken är tanken att jag ska bege mig till Jimmy så fort som möjligt, men vilken tid et blir vet jag inte riktigt. Det beror helt på hur lång tid det tar för mig att gå hem.

Den där humlan jag berättade om igår, den måste verkligen tyckt om mitt rum för nu försöker den ta sig in igen. Men fönstret är föör lite öppet och humlan för tjock, knäppa djur det där.

Men nu ska jag borsta tänderna och komma iväg.

HAVE A NICE DAY
Vardag | | En kommentar |

Nutritious

Nu börjar det bli dags för sängen för min del. Imorgon väntar en tuff dag, gå en mil. Jag får se hur långt jag kommer, om jag orkar springa något. Jag tycker det är viktigast att lyssna på kroppens behov just nu, orkar jag så orkar jag, orkar jag inte så gör jag inte det. Inte svårare än så.

Dagen har som sagt spenderats åt att springa upp och ner i tvättstugan, golven har skurats, har även fått upp lite gardiner, bäddat rent i sängen och hunnit duscha. Härligt, nu känns det som allt är rent här.

Och till råga på allt så har kroppen fått i sig mycket näring idag, blev en matig sallad till middag och till efterrätt  åt vi melon, jordgubbar och vindruvor. Kan det bli härligare?GOD NATT

Vardag | | Kommentera |

Tylösand

Trots den gråa, regninga starten på denna dag så lyckades solen tränga sig fram och har nu lyst länge och väl. Tyvärr så har jag svårt att njuta, jag svettas så fort jag rör mig i den där värmen, hur fan ska jag klara mig i sommar?

Jag kom hem för drygt en timme sedan och har lyckats få i mig mellis som bestod av youghurt, K-special red berries och massor med jordgubbar. Det skulle inte förvåna mig om Liten kom ut och såg ut som en jordgubbe efter alla paket jag tryckt i mig, hehe.
Jag har även satt igång i tvättstugan, mycket tvätt när vi har storstädat lägenheten så jag lär få springa ett par timmar till.

Funderar även på att sätta upp nya gardiner idag, får gå och kika om jag hittar något intressant att hänga upp.

Har även fått en förfrågan om bilder på hela mig, inte för att jag förstår varför... men men.
Tyärr så är jag inte så jätte förtjust i att vara med på bild, jag står oftast gömd bakom kameran. Av den anledningen finns det inga helbilder på mig. Men jag kan ju bjuda på en halvbild iaf...                    Tylösand 09

För tillfället har jag en galen humla som flyger omkring och gör loopar här inne, det ser lite komiskt ut...

Nu ska jag göra lite nytta här.

KEEP IN TOUCH

Vardag | | En kommentar |
Upp