Lördag

Ligger redan i sängen, är trött som attan!
Har jobbat hela veckan +avslutning på simskolan igår +20 års firande för Sofie igår +dagens tårtbeställning. 

Vi hade supermysigt hos Sofie igår! Sjukt god mat och så trevligt folk! Blev lite sent dock eftersom Konrad sov kvar hos oss och jag höll på med tårtan. Vi var i säng någon gång efter midnatt och sen var det bara upp och hoppa imorse igen.

Dagens tårta 


Jimmy har varit iväg hela dagen och jag och barnen har umgåtts med mamma. Blev shopping till barnen, lunch och mys. Köpte en barnpool som ungarna röjt i under eftermiddagen, det var uppskattat! Och så köpte vi blommor och planerade om i lådorna på terassen. Riktigt mysig dag! 

Nej men nu måste jag faktiskt vila lite innan sista veckan på jobbet väntar nästa vecka. Sen -semester! 
| | Kommentera |

22 år

Idag blir karln min 22 år!
Tänk så fort tiden går. Minns fortfarande den där sommardagen för 7 år sedan när vi sågs för första gången. Tänk så unga vi var! Eller ja, så unga vi är...

Jimmys föräldrar kom över på lite middag, blev en hel massa olika grillat. Så gott!

Tänkte ge mig ut på en springtur alldeles snart. Så jäkla tacksam att vi bor nära Felicia som hjälper till att dra ut mig. Blev en runda på 5 km i måndags, nytt PB på 33 min. Idag tänkte vi ta en kort runda bara, mest för att komma ut. 
Även varit sockerfri sen förra måndagen. Känns sjukt bra. Antar att det är målbilden att brudklänningen sitter 👌

Imorse var vi iväg och tog vaccin också, det gick bra även om Elvira inte alls ville. Hon grät en skvätt men sen var det bra. Glad att hon slipper fylla på förrens om ett år. Själv ska man tillbaka om 4 veckor.

Efter vaccinering så satte vi på oss regnkläder och gav oss iväg till skogen där dagis hängde så har jag varit med där idag. Det var himla mysigt faktiskt. Så himla lättsamt att umgås med barn!
Leah rockade loss i sandlådan efter lunch när vi var tillbaka på gården och verkade riktigt nöjd över att ha alla barnens uppmärksamhet.| | Kommentera |

Juni

Juni, sommar, min sista vecka på denna mammaledigheten...Eller ja, det är väl inte hela sanningen. Ledig denna vecka, jobbar två veckor och då är Jimmy hemma med barnen och sen är vi hemma tillsammans tills 7 september. Så vi har det ju rätt bra ändå! Men det känns väldigt tufft att vara utan Leah så mycket, vi är ju rätt vana att sitta ihop hon och jag.Igår så började vi dagen med att promenera ner till Scandic och äta frukost tillsammans med Jimmys föräldrar. Riktigt mysigt och gott. Jag bara älskar att äta frukost! 
Efter det så tog de barnen och jag och Jimmy åkte iväg för att prova ut kostym. Kommer bli så stiligt! Nu är det bara ringen kvar så är vi liksom fot for fight inför bröllopet.

På onsdag är det Jimmy födelsedag men vi firar honom ordentligt i helgen. Vi ska även iväg och ta vaccin mot hepatit inför resan. Lite rädd att Elvira ballar ur men förhoppningsvis går det bra.
Tips när man vaccinerar en 4 åring?
| | Kommentera |
Upp