Podcast

Vanligtvis har jag varken tid eller prioriterar att läsa böcker, lyssna på poddar eller ens radio för den delen men när jag står och jobbar dagarna i ända så hinner jag helt plötsligt det. Efter att ha lyssnat igenom typ hela Spotify innan lunch igår så gav jag mig in i poddarnas skrämmande värld. Jag hade aldrig lyssnat på en podd...förens igår...

Pampers barnvagnspromenader! Vilken podd! Vilken otroligt härlig människa Louise Hallin verkar vara! Tove Norström också för den delen!
Men det är verkligen befriande att lyssna när Louise pratar om uppfostran och vardagssituationer. Som förälder lyssnar man väldigt mycket på vad andra tänker och tycker , framförallt "experter". Ofta pratar dessa experter på invecklade sätt och har alltid en underton av att tamefan allt man gör är fel (känns det som).
Men när Louise pratar är det liksom befriande att höra att barn är trotsiga, man får bli arg och det är okej att strunta i att borsta tänderna ibland. Hon känns så himla jordnära och lugn i sin expertis. Helt plötsligt kände jag mig som en inte fullt så tokig  förälder som gör så gott jag kan och faktiskt bemöter mitt barn på helt okej sätt. Det är okej att barn inte sover, det är okej att barn inte äter allt och att de får raseriutbrott.
ALLT ÄR OKEJ !

Mitt tips: lyssna på denna podd! Helt fantastiskt tycker jag!
| | Kommentera |

Gråtfärdig

Ligger redan i sängen, blir liksom helt slut av att jobba när man inte är van...Imorgon väntar mer jobb innan det blir helgmys!

Läser /ser mycket i sociala medier om sjuka/döda barn just nu. Vet inte om jag är på ett otroligt känsligt ställe i livet eller vad det är med mig men jag blir så jäkla ledsen! Jag känner verkligen att jag inte orkar läsa ännu en historia. Jag går sönder! 
Jag har redan skrivit om detta jag vet men tycker det är mer än någonsin...Funderar mycket på livet just nu. Är i en sån period...
Fan vad orättvist allt är!
| | Kommentera |

Wihoo

Igår eftermiddag ringde ett okänt nummer mig. Jag valde att för en gångs skull svara...

Det var från Coop Forum ä. Jag hade vunnit en tävling i butiken och priset var en takbox!
Asså jag har typ småskrattat för mig själv sen det där samtalet. Jag vann! En takbox😂

Så idag var vi iaf och hämtade vår fina takbox! En röd med Pringleslogga och allt!

| | Kommentera |
Upp