Bryta traditioner...

Ligger bredvid en trött liten Leah på soffan som nyss tempade 38,5. Tack för den liksom! Har sista seminariumet I skolan imorgon och sen skulle vi ta jullov. Hon får helt enkelt gå på jullov lite tidigare, Jimmy blir hemma imorgon så att jag kan åka till skolan samt passa på att storhandla. Hoppas på att hon är frisk till julafton. Förra året var hon förkyld och hade feber på julafton och det var inte nå vidare kul. Hon var inte intresserad av paketen eller maten eftersom hon var så sliten. Håller tunnar och tår att vi inte fortsätter med den traditionen i år.


Jag var som sagt till KS idag för fortsatt uppdoseringen. Sista sprutan nästa vecka och sedan blir det längre intervaller mellan. Ska bli skönt att låta armarna vila lite.
Åkte till Mall of Scandinavia efter och strosade lite. Hittade så mycket fint till barnen och kände för att fylla på med mer julklappar men jag hejdade mig själv. Brukar bli så mycket klappar att de liksom glömmer värdet på sakerna. Känns bättre med färre saker som de kan uppskatta. Brukar bli en hel del ändå. Så jag kom bara hem med ett par strumpbyxor och puder till mig. 

Ska försöka få lite sömn själv nu då jag misstänker att det kan bli en del vaket inatt.
God natt! 

Vardag | | Kommentera |

Fjärde advent

Och så var denna vecka förbi vilket innebär att praktiken är helt avklarad för denna termin och att det idag endast är 6 dagar kvar till julafton! 

Gårdagen spenderades tillsammans med Alexandra och alla barnen då vi bakade julgodis hela dagen. Det blev allt från tryfflar, fudge, kola, knäck till karameller. Himla roligt var det. Barnen roade sig med att bygga chokladhus medan vi kokade godis. Hoppas bara jag kan hålla mig från att äta upp allt innan julafton 😅

Idag var vi i stallet, det var dags för sista ridlektioner innan jul. Tycker det är så himla härligt att ha den aktiviteten tillsammans. Eftersom jag leder hösten så känns det som om vi verkligen får möjlighet att göra något roligt tillsammans. Idag fick de till och med prova på att trava. Hon var så nöjd när vi kom därifrån. Nu blir det uppehåll till januari vilker känns lagom. Semester från allt.

Jag är ledig måndag och tisdag och ska passa på att julstäda här hemma, hinna iväg till KS för påfyllnad av vaccin och handa all julmat.

Längtar till lördag då barnen ska få öppna alla klappar, ååh så mysigt!


Vardag | | Kommentera |

Lucia

Imorse möttes jag av julsånger, glögg och pepparkakor när jag klev innanför dörrarna till praktiken och dagen har fortsatt i samma spår sen dess.

Under eftermiddagen bar det iväg till Leahs dagis där det var luciatåg. Hon var så fin min lilla tomte. Även om hon stod med ryggen mot publiken hela tiden för att det var lite läskigt, haha.
Efter mer fika där blev dett vidare till centrum där Elvira skulle lussa. Hon var så duktig! 

Jag är helt slut och ska bädda ner mig i sängen nu så att jag kanske vaknar upp med någon slags energi imorgon iaf.

Vardag | | Kommentera |
Upp