Happily ever after

Nu var det länge sedan igen, har inte haft någon riktigt lust att skriva.
Har inte haft något att skriva om heller.

Men nu kände jag att jag ville sätta mig ner, med anledning av Jimmys låt. Jag blir ju såhär, känslosam av musik. Och när den dessutom handlade lite om mig så var det ju ännu värre.
Och när jag lyssnade på denna låt ställde jag mig frågan, vad har jag gjort för att förtjäna denna fantastiska man? Och hur kommer det sig att han stått ut med mig i 1½ år?

För han är bra fantastisk min man, något alldeles extra. Han ställer alltid upp för mig, ser alltid till så att jag har det bra och förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Är det inte fantastiskt när man når det stadiet i ett förhållande när man förstår varandra fullständigt. När man vet vad varenda min betyder då har man nått det där stadiet. Jag vet inte vad jag ska säga, jag känner mig bara fruktansvärt fullbordad i dagsläget. Som att jag har allt jag kunde önska mig.
Med det här menar jag inte att vi aldrig grälar, eller att vi alltid har det perfekt. För vi bråkar, och ibland är det förjävligt. Men det viktigaste är att vi tar oss igenom det, och att vi står där tillsammans i slutändan.

Ja, jag är förjävla lycklig just nu.
Och jag älskar min underbara man mest i världen!


Livet före mig | | 3 kommentarer |

Mobilbloggning från Baltic queen

Hallå hallå! Skrev precis ett inlägg, men det gick ju inte att publicera. Vi har det trevligt iaf. Ätit lite rysk middag och shoppat lite bacardi breezer och godis som jag får avnjuta i hytti sen. Nu började det gunga ordentligt här...känner mig full! Äh, puss på er!
Livet före mig | | Kommentera |

Nytt år, nya möjligheter

Hallå hallå!

Det här med nytt år, det är bra överskattat. Allt som händer är att man byter ut ett par siffror och börjar räkna om månaderna. Det hela är ju i princip bara psykiskt, för att folk ska pusta ut och gå vidare lite grann...Folk verkar på något sätt låtsas att ett nytt liv börjar bara för att man byter årtal. Löjligt, om du frågar mig!
Men, jag är väl lika positiv som alla de andra, så inte är väl jag rätt person att fråga inte...Hur som helst, nyårsafton var väl bra. Blev inte alls som planerat, dock.
Alexandra, Angelica och Max skulle ju komma hit, men inte blev det så inte.
Alexandra var tvungen att följa med modern till landet och Angelica lyckades åka på halsfluss dagen innan nyårsafton. Men, vi åt middag med föräldrarna och brodern hos Jimmy, sen åkte vi hem till Angelica och spenderade hela kvällen åt att prata, skratta och sjunga kareoke. Runt halv tolv åkte vi hem då vi skulle möta Jade och Tomas för att smälla raketer. Så det gjorde vi, jävlar vad vi smällde raketer. Och skjuten blev man ju också, men jag lever än! Sen vid ett tiden blev det tillbaka till Angelica för att fira mer med dem. Vi skjöt korkar och drack "skumpa" (Pomack) och sjöng ännu mer kareoke. Om man hade ont i halsen och var hes alltså!
Vid tre tiden drog vi oss hemåt och stupade i sängen direkt.
Och så sov vi till ett idag! Hemskt!
Jag hatar att sova så länge. Men jag kompenserade min slöhet med att ta ett litet spinningpass medans familjen spelade Wii.
Och nu sitter jag här och glor när bröderna spelar golf.Vi funderar på att ta en sväng hem till Anden lite senare, så får vi väl se om vi blir insläppta. Sen blir det Solna för vår del. Imorgon blir det kryssning med mamma och morbror. Åker till Tallin vid sex tiden och kommer hem måndag någon gång.

Mer har jag inte att berätta för er.
Så gott nytt år!

Livet före mig | | Kommentera |
Upp