Första Advent

Idag blir det en sväng till Väsby Centrum där vi ska träffa tomten (Jimmys chef) och även hans föräldrar och syster som jobbar på julmarknaden där. Tanken är att vi ska få en bild på Elvira och tomten eftersom det inte blir någon tomte på julafton. Men en bild med tomten på hennes första jul vore ändå trevligt.
Förövrigt tänkte vi bara mysa här hemma. Blir lite mysig adventsmiddag med kalvstek och potatisgratäng och sedan en kladdpepparkaka. Ganska sjukt att det är 27 dagar kvar till julafton..Vart tog det här året vägen?

Nu ska jag äta lite frukost och sedan göra mig iordning så vi kommer iväg någon gång.
Trevlig första advent!
Elvira 1-2 år | | 3 kommentarer |

Julfest

God dag gott folk!
Tänkte passa på att uppdatera medans Elvira ligger och sover. Gårdagen blev något hektisk eftersom vi först skulle till bvc och sedan iväg till Jimmys jobb för julfetsen. Men det gick bra ändå, vi var dock inte hemma förrens efter 22 någongång.

På bvc så var det även läkarkontroll, vilket gick jätte bra. Doktorn verkade nöjd med det han nu tittade på.

Elvira 7 veckor

Vikt: 5400 g (+620 g)
Längd: 56 (+2 cm)
Huvudomfång: 38 cm (+1,2 cm)

Mammas stora tjej ♥


Elvira var även jätte duktig på julfesten, trots allt folk var hon lugn och nöjd större delen av tiden.
Vi var i en gammal potatiskällare där vi blev tillbakaskickade till vikingatiden. Vi fick äta någon vikingabuffé och grejer. Var hur trevligt som helst iaf!

När vi sedan kom hem hade mamma varit så otroligt gullig och köpt den body jag suktat efter åt Elvira.Tanken är att hon ska vara lite nyårsfin, jag bara älskar denna!
Tack kära mamma!

Tänkte även köpa någon av denna, från Lindex, till julafton. Vet dock inte vilken...Vad säger ni?
Tänkte även svara på en kommentar.Svar: Ja, det är Elviras riktiga ögonfärg. Jag har dock ändrat kontrasten lite på hela bilden så färgen är nog lite förstärkt. Men hon har väldigt blåa ögon på riktigt också.Jag har ju då hittat en julklapp åt mig själv. Lite väl dyr, men jag kanske ska unna mig denna ändå!?
Det är ett smycke med Elviras namn och hand- eller fotavtryck på. Finns att beställa på Lifestone.              Så fint!

Nej nu ska jag ägna mig åt något vettigare.
Trevlig helg!
Elvira 1-2 år | | 4 kommentarer |

Dåligt

Mådde piss igår, spenderade tiden på toaletten. Trodde det var magsjuka på g, men det var tydligen falskalarm.
Kom halvvägs till mvc sen var jag tvungen att vända, måste alltså ringa och boka en ny tid. Mamma fick komma hem och hjälpa mig med Elvira.
Känns dock mycket bättre nu...


    Jag bjuder på denna, trots att jag ser hemsk ut.
        Vi ligger och sover tillsammans.

Elvira har också varit lite konstig i magen och har fått världens magknip på kvällen. Hon äter så mycket för att det är mysigt och sedan får hon ont i magen och bara gallskriker. Hemsk när hon är så ledsen och man inte kan göra någonting. Då känner man sig som en hemsk mamma!

Det blir en väldigt lugn dag så vi båda får ta det lite lugnt.
Ska väl försöka ta mig ut på en promenad efter lunch någongång.
Jag älskar detta snöväder! Så länge det inte blir slask.

Imorgon så ska vi till bvc och sedan iväg på julfest på Jimmys jobb, ska bli riktigt trevligt. Har beställt en tröja som jag tänkte ha på mig imorgon, tänkte be mamma hämta den idag. Hoppas att den sitter bra!


Och så tänkte jag ha ett midjebälte. Vi ska dock vara lite fritidsklädda då vi ska vara i en omgjord potatiskällare, hehe. Ska bli mycket intressant!

Nu ska jag nog klä på mig lite.
Ha en bra dag!
Elvira 1-2 år | | 4 kommentarer |
Upp