Party

Vissa mornar önskar jag bara att jag kunde spola fram tiden  några år, bara sådär tills Leah är så pass gammal att hon inte känner ett enormt behov av att stiga upp vid 5 snåret. Eller snarare är det så att gårdagens firmafest gjorde att vi kom i säng lite sent och därför är jag rätt så trött just nu. Men kul hade vi! God mat, trevligt sällskap och en hel del dans åtminstone för min och Petras del.

Mamma kom över och hade barnen vilket hade gått jättebra. Det känna så skönt att det inte var några problem att natta Leah eller så. Så vi hade två söta sovande barn när vi kom hem. Kändes riktigt lyxigt att bara ha sig själv att göra i ordning och lägga när man är trött.

Idag kommer Jimmys farmor hit på lite fika. Mer än så har vi inte planerat idag faktiskt. 
Imorgon ska vi ut på kostymjakt!


| | Kommentera |

Vårruset

Jag är så stolt över mig själv att jag nästan spricker!

För nästan 6 månader sen så bestämde jag och Alexandra oss för att vi skulle anmäla oss till ett lopp, träna som bara den och ha loppet som morot för att fortsätta träna.

Kost och motion har alltid varit så svårt för mig! Jag brottas konstant med mig själv, har svårt att hålla kosten i shack och komma iväg och träna. Det bortprioriteras alltid, jag prioriterar sällan mig själv och kommer konstant med undanflykter och ursäkter för att slippa. 
Det absolut jobbigaste är att jag gång på gång sätter upp mål för mig själv som jag misslyckas med. Upprepade gånger så misslyckas jag att nå mina mål vilket bryter ner självkänslan lite mer för varje gång. För jösses vad hård jag kan vara mot mig själv. Jag är garanterat min egen värsta fiende.

Hur som helst så anmälde vi oss till vårruset på 5 km som gick av stapeln igår. Det blev aldrig något av träningen inför och vi var ruskigt otaggade igår. Jag har aldrig i mitt liv sprungit mer än 2,6 km. ALDRIG! 

JAG GJORDE DET!


Jag joggade 5 km non-stop! 37 minuter tog det. Känslan är obeskrivlig! Jag svävade på moln på vägen hem. Äntligen så tog jag min an en utmaning utan att misslyckas!

Nu har jag fått mersmak och vill springa alla lopp som finns! Riktigt sugen på midnattsloppet, men tyvärr är det samma dag vi gifter oss...
Vardag | | Kommentera |

Ett år

Jösses, det har varit full rulle senaste veckan, därav dålig uppdatering. 

I torsdags fyllde vår minsta skrutt hela 1 år! Helt overkligt att det redan gått ett år sedan den där dagen på Danderyds förlossning. Samma dag var det även sommarpicknick på Elviras dagis så vi passade på att fira Leah där. Elvira var med och sjöng fina sommarsånger och de äldsta barnen spelade teater. Sedan blev det tacopaj, plättar till Leah och Elvira och avslutningsvis hallon- och marängtårta. Riktigt mysigt hade vi det! Det känns otroligt trist att byta dagis, vi trivs så oerhört bra med pedagoger, föräldrar och barn.


I söndags firade vi med familjen här hemma och Leah fick massa fina presenter och härlig uppvaktning. Tack till alla som kom!I lördags hade jag och Elvira lite ensamtid och gick på cirkus. Jag hade nämligen turen att vinna biljetter så tyckte det var perfekt att umgås bara hon och jag en stund. Hon verkade nöjd med föreställningen och framförallt sockervadden hon fick!


Leah | | Kommentera |
Upp