Mammas ♡

Tillbringat hela dagen tillsammans med min stora tjej idag.
Vi droppade av Leah på dagis vid 9 och tog sedan bussen och började röra oss mot stan. Köpte med oss lite fika och strosade sedan runt på naturhistoriska riksmuséet. Elvira var ganska låg och vi blev bara kvar i en knapp timme. Ringde pappa och kollade vart han jobbade och så möttes vi upp på en lunch vid centralen. Elvira fick två nya 20-lappar av honom och vi stannade i en godisbutik där hon fick plocka fritt. Trots att det bara är onsdag! 
Väl hemma visade det sig att skruttan hade feber, inte konstigt att hon inte var så pigg. Hon totaldäckade i soffan innan middagen. Låter henne sova så får vi gå upp och äta om hon skulle vakna och vara hungrig. Lillhjärtat ❤ 

Känner mig själv redo att stupa i säng! Undrar om det är en förkylning som ligger och gror...Hope not!
| | Kommentera |

Att ta tag i problemen....

Hade en riktigt tuff dag igår.
Söndagens prat med min käre make rörde upp en hel del gamla känslor som jag hade svårt att skaka av mig. Sov därmed dåligt och vaknade på helt fel sida. Tålamodet var nere på noll och det blev såklart tjafs med barnen för att komma iväg. Gick med gråten i halsgropen hela dagen.
Ringde min livscoach, bokade tid senare i veckan och bad om att få ha enbart Elvira ledig från dagis på onsdag. Vi ska ha lite tid bara hon och jag på naturhistoriska är tanken. Tänkte skämma bort henne med lunch och kanske även Cosmonova om hon inte är för liten för det.
Bara att ha tagit tag i det här gjorde att det kändes mycket bättre. 
Bestämde mig för att inte bry mig om att plugga hemma denna vecka utan ta en vecka med familjen. Känns som rätt beslut just nu även om det blir tufft inför tentan. | | Kommentera |

Roadtrip

Fåglarna kvittrar utanför fönstret, det är redan ljust ute. Vintertid.
Jag ligger kvar i sängen, Jimmy sover fortfarande. Så fruktansvärt avslappnade att bara vara vi. Igår droppade vi barnen hos farmor och påbörjade roadtripen mot Gränna. Efter lunchstopp och polkagrisshopping tog vi färjan ut till Visingsö. 
Vi har spenderat gårdagen i fullständig harmoni. Vi har undersökt slottsruinen, legat i hotellsängen och  ätit godis före maten (!), hoppat upp på cyklarna och bara cyklat oplanerat längs ön. Kollat på vindkraftverk, hästar, kyrkor och stränder.
Vi har ätit utan att torka upp efter oss, utan att ha barn klättrande på oss. Kunnat prata till punkt. Kramas!


Så fruktansvärt välbehövligt med en paus. Jag kan ibland känna att vardagslivet gör att man glömmer bort varandra, tar varandra för givet.
Vi behövde tanka varandra lite helt enkelt!


Ska snart väcka karln för lite frukostbuffé, sen sätter vi oss nog på cyklarna igen och fortsätter vår upptäcksfärd innan det är dags att ta färjan tillbaka till fastlandet.

Jag är så jäkla glad över att få vara din fru min älskade! Vi är ett sådant fantastiskt team. Du är min själsfrände, min andra halva. 
Till månen och tillbaka! 💕
| | Kommentera |
Upp