Över förväntan

Jag har haft telefonen i handen hela dagen. Bara gått och väntat på att dagis ska ringa och berätta att Leah är så ledsen att jag måste komma och hämta henne. Men icke. Inte ett enda samtal fick jag under dagen. Legat och läst i sängen, blev trött, sov någon timme. Mitt på blanka dagen. Det är sådant man kan göra när man inte har några barn hemma. Känns så fruktansvärt lyxigt att jag nästan känner mig lite hemsk. 
På eftermiddagen kom Felicia över och vi gick och hämtade barnen tillsammans som hade haft det jättebra på dagis. Leah är lite reserverad men verkar ändå trivas. Hon hade inga direkta planer på att gå hem när vi kom utan tyckte att vi kunde fortsätta leken tillsammans.


Imorgon åker  Felicia till Cypern och blir kvar där i 6 månader. Känns jäkligt tungt. Egoistisk som man är hade jag så gärna velat haft henne hemma nu. Men jag är oerhörd glad för hennes skull och är säker på att det kommer vara både roligt och lärorikt.

Imorgon ska jag till skolan för registrering. Spännande....och jäkligt läskigt. Har svårt för det här med nya saker. Saker jag inte har koll på.


| | Kommentera |

Ångest

Jahapp. Båda barnen lämnade ensamma på dagis, eller ja men resterande barn och 9 pedagoger men ändå.
Vi lämnade Leah första gången igår och det hade gått bra. Efter vilan vid 1 hade hon dock varit väldigt ledsen så hämtade hem henne. 
Hon grät så hjärtskärande när jag gick. Hatar det här, att lämna barnen. Vill bara ta ledigt resten av livet och umgås med dem. Gör ont i hela kroppen. 

Sovit skitdåligt också, känslig som fan.
Men det löser sig, det blir bra. Eller hur? 
| | Kommentera |

You spin my head right round

Känns som om hela min värld kretsar kring dagis, bröllop och Turkiet just nu. Kanske inte så konstigt egentligen. Mycket saker dom snurrar runt i huvudet hela tiden. Fungerar inte alls. Låser mig totalt när det blir så. Men men, snart så ordnar det väl upp sig, bara jag börjar beta av sakerna...Leah sover i vindskyddet idag igen. Gick mycket lättare att söva henne idag. Ska bli mycket spännande att lämna henne på måndag. 
Elvira är det absolut inga problem med, hon stormtrivs och tycker att det är tråkigt att vi måste gå hem redan klockan 3.

Imorgon är Jimmy iväg på klättringskurs och Elvira ska på teater med mormor. Funderar på vad jag och Leah ska hitta på. Är det så här fint väder så är jag sugen på att bada någonstans. Vi får väl se vad som händer.


Känns skönt med helg. Helt sjukt vad sliten man blir av att gå på dagis! Hahah. Däckade med båda barnen klockan 8 igår. Kändes alldeles lagom med 10 timmars sömn 😆


| | Kommentera |
Upp