Hemma

Nu är vi hemma igen, jag är helt slut och tänker inte anstänga mig för att uppdatera speciellt mycket nu.
Det kanske kommer mer ikväll om jag orkar, annars får ni vänta tills imorgon.
Vi har haft det underbart iaf och jag är toppen nöjd!

Puss<3
Livet före mig | | Kommentera |

On the way!

Japp, dagen har ägnats åt förberedelser.
Benen är lena som en babyrumpa, ögonbrynen är noppade, hyn är strålande tack vare ansiktsmasken.
Jag känner mig fräsch och redo för en helkväll med bus och skojj! Jag hoppas att det blir som jag tänkt mig så att jag inte förväntar mig alldeles för mycket.
God mat, avslappning, härligt sällskap och lite nya miljöer. Eller ja, nya och nya. Det var ett tag sen man åkte båt måste jag säga, eller ett bra tag sen jag åkte Birka.
Jag tänkte inte skriva något världslångt inlägg utan tänkte bara berätta vad som händer och att jag inte kommer skriva något förrens imorgon.
Påminn mig om att jag ska ta upp en riktigt intressant grej om män och kvinnor i förhållanden när jag kommer tillbaka. Såg nämligen det på Oprah idag.

Nej nu får ni lite bilder från dagen.Jag i ansiktsmaskFärdiga för att åka, dock inte i finkläderna.
(Ignorera att jag ser otroligt ego ut)
Livet före mig | | En kommentar |

Elefanter....

Tusen elefanter klampar runt i mitt huvud just nu.
Har varit en halvt stressig dag, jag orkar inte att springa fram och tillbaka mellan ställen på det här sättet. Känner att jag blir stressad, irriterad och trött.
Men nu är dagen slut och det har varit roligt att träffa Alex, Chris och Rickard.
Jag har dock inte fått något vettigt gjort idag, benen måste fortfarande rakas med aj aj maskinen och väskan måste fortfarande packas.
Dessutom så lossnade plattan i tandställningen idag så det kan hända att jag behöver rusa iväg till tandläkaren imorgon också, något jag varken har tid eller lust för. Suck!
Kul att det har hänt grejer i veckan men jag känner mig fan mer stressad nu än vad jag är under skolveckor.
Jag är bara deppig och trött på att jag inte hinner med alla saker jag borde göra. Men jag ska sluta klaga för det är antagligen inte alls kul, jag är i alla fall glad för att imorgon så blir det kryssning och då ska jag försöka ta det lugnt och mysa med älsklingen. Kanske relaxa i spa - avdelningen *Hihi*

Nu ska lilla jag lägga mig, Jimmy sitter ovanligtvis inne i vardagsrummet med datan i knät och geekar bloons, får väl se när han kommer och lägger sig. Orkar liksom inte klaga mer.

Puss och sov gott!
Livet före mig | | Kommentera |
Upp