Trött och slut

Jag är så jäkla trött på det här. Känns som om jag väger 550 kg och är 5x5 m bred, det spänner och trycker precis överallt. Jag orkar ingenting, vill bara att det ska vara över nu. Fast jag vill inte att Liten ska komma ut riktigt än ändå. Tycker att h'n kan växa på sig lite till. Men jag kommer väl säkert att gå över tiden och få plågas med det här ännu längre. 5 veckor kvar till BF och så måste man väl räkna + 2 veckor... Känns som en evighet.

Nej, jag ska sluta klaga och gå och plocka upp lite tvätt.
Have a nice day!

Vardag | | Kommentera |

Allmänt

Ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår.
Mamma och jag tog nämligen en sväng till Lida för att plocka svamp. Vi blev dock lite snopna när vi kom dit och skogen vi brukar plocka i var nerhuggen. Så inte blev det några svampar för oss, men vi var glada ändå.

Jimmy spenderade dagen i studion och käkade middag hos föräldrarna så han var inte hemma förrens sent, vilket kändes väldigt ovanligt. Är ju så van vid att han alltid är här. Men det var skönt att vara ifrån varandra en liten stund också.    Klicka på bilden för att komma till Jimmys blogg och lyssna på nya låten

När arbetarna kommer hem ska de väl ha lite mat innan vi ska ge oss iväg och handla lite mat. Börjar bli lite tomt i skåpen nu, jag ska väl ta och inventera och se vad det är som behöver handlas.
Imorgon väntar födelsedagsfika hos kusin som fyller 30, eller det kanske var på onsdag föresten...
Hur som helst så ska jag sedan träffa Alex på torsdag och prata massor, för vi har massor att prata om!
På fredag ska jag till barnmorskan, håller tummarna på att Liten har fixerat sig!
Och på söndag är det födelsedagskalas för Jimmys kusinbarn, Mira, som fyller hela 1 år!

Så det är en fullspäckad vecka, vilket är rätt ovanligt för mig.

Men nu ska jag inventera lite.
So long!

Vardag | | Kommentera |

Stora staden

God kväll gott folk!
Vår dag har spenderats inne i staden, tog en sväng förbi Jam för att hämta upp Jimmys hörlurar och sedan promenerade vi runt i staden en stund. Självklart får jag världens " förvärk" just då och behöver gå runt och kämpa med att hålla mig på fötter största delen av tiden. Men vafan...börjar seriöst undra om det ska vara sådär. Ska det verkligen göra så ont redan nu? Och ska det pågå så länge? Jag menar att gå runt och ha ont i timmar innan det släpper?

Hur som helst så har Jimmy och jag slängt ihop en lasagne och ska väl så småningom ta och äta lite. Blir en mycket lugn kväll i soffan skulle jag tro. Känner mig helt slut, nästan som om jag håller på att bli sjuk.
                            Magbild v. 35 (34+1)


Nu ska jag lägga mig och andas en stund.
Gott folk...
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp