Helgen

Helgen har gått undan i vanlig ordning. Vi har haft en riktigt riktigt mysig helg. Vi hade bokat biobiljetter till Hitta Doris i lördags! Vi släppte av Leah hos mormor innan jag, Jimmy och Elvira drog iväg till Mall of scandinavia. Vi lunchade och strosade runt i butiker tills filmen började. Som jag längtat efter denna film! Vi tyckte allihop att filmen var jättebra, dock blev Elvira lite smått rastlös sista 20 minutrarna, men men. Jag tyckte hon gjorde det bra ändå. Det var första gången för henne på en 3D film. Hon tyckte det var lite jobbigt med glasögonen vissa stunder men var samtidig väldigt fascinerad och sträckte ut händerna för att ta på sakerna som kom emot oss 😅

Sen blev det middag hos mormor innan vi begav oss hemåt med två trötta barn som somnade gott i bilen.

I söndags gick vi upp tidigt för att fixa mackor och småplock för att bege oss ut i skogen tillsammans med morfar för att se om vi hittade någon svamp. Vi åkte till Lida och promenerade runt och kom faktiskt hem med 5-6 kantareller och lite annat smått och gott. Inte mycket för världen men Elvira var nöjd!
När vi kom hem igen så hade Daniel kommit och vi tog en promenad ner till församlingsgården där Bollstanäsdagen firades. Vi hälsade på polis och brandkår innan vi gick hem och fixade middag tillsammans.

Himla mysig helg helt enkelt!

Vardag | |
Upp