Över förväntan

Jag har haft telefonen i handen hela dagen. Bara gått och väntat på att dagis ska ringa och berätta att Leah är så ledsen att jag måste komma och hämta henne. Men icke. Inte ett enda samtal fick jag under dagen. Legat och läst i sängen, blev trött, sov någon timme. Mitt på blanka dagen. Det är sådant man kan göra när man inte har några barn hemma. Känns så fruktansvärt lyxigt att jag nästan känner mig lite hemsk. 
På eftermiddagen kom Felicia över och vi gick och hämtade barnen tillsammans som hade haft det jättebra på dagis. Leah är lite reserverad men verkar ändå trivas. Hon hade inga direkta planer på att gå hem när vi kom utan tyckte att vi kunde fortsätta leken tillsammans.


Imorgon åker  Felicia till Cypern och blir kvar där i 6 månader. Känns jäkligt tungt. Egoistisk som man är hade jag så gärna velat haft henne hemma nu. Men jag är oerhörd glad för hennes skull och är säker på att det kommer vara både roligt och lärorikt.

Imorgon ska jag till skolan för registrering. Spännande....och jäkligt läskigt. Har svårt för det här med nya saker. Saker jag inte har koll på.


| |
Upp